U bent hier

Ultrasculptor Berchem


Schermafbeelding 2019-04-03 om 11.24.14.Een niet-invasieve behandeling om wenkbrauwen
en doorhangende huid op het gelaat en in de halste "liften".
Het verbetert ook lijnen, rimpels en huidsteint.


Hoe werkt de UltraSculptor?


IS EEN ULTRASCULPTOR BEHANDELING IETS VOOR MIJ?

UltraSculptor is een niet-invasieve behandeling om
wenkbrauwen te ‘liften’, doorhangende huid op het
gelaat en in de hals; het verbetert ook lijnen, rimpels en huidsteint.

Een UltraSculptor behandeling is ideaal voor mensen met wazige
kaaklijnen, nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken),
slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin,
doorzakkende hals, fijne lijntjes en rimpels, of met een
ongelijkmatige teint of textuur van de huid en grote poriën.  

MOOIE EN ELASTISCHE VERANDERINGEN BEGINNEN:

Onmiddellijk, 20 à 40 minuten na een éénmalige en eenvoudige
UltraSculptor behandeling!


VOORDELEN VAN ULTRASCULPTOR


* UltraSculptor is een alternatief voor een invasieve ‘face lifting’ en verstrakkingsoperatie.
* UltraSculptor is de enige huidverjongingsmethode gebaseerd op HIFU. Deze betrouwbare technologie behandelt alleen de juiste huidlagen (d.w.z. de geluidsenergie wordt gericht op de diepere huidlagen die behandeling nodig hebben; de bovenste huidlaag wordt ontzien, maar profiteert door het ondersteunend effect).
* Ook is het een behandelmethode waarbij de specialist(e) letterlijk kan zien (op het scherm) wat er gebeurt. Dit maakt het mogelijk zeer precies te werken met een mooi resultaat.
* Een niet-chirurgische facelift wordt meer en meer populair in de esthetische geneeskunde over de ganse wereld.
* HIFU energie creëert thermische coagulatie op die bedoelde lagen van huidweefsel zonder schade aan te brengen aan de oppervlakte huid.
* Dit stimuleert op natuurlijke wijze het regeneratieproces en de aanmaak van collageen.
* De vorming van nieuw collageen zorgt voor een langdurende facelift en verstrakking.

FAQ

* wat is een UltraSculptor behandeling?

Een UltraSculptor behandeling is een complete niet-invasieve behandeling; een niet invasieve facelift en halslift; gebruikt gerichtte hoogintense ultrasonen om te liften en de huid te verstrakken zonder hersteltijd

* wat zijn de voordelen van UltraSculptor?

UltraSculptor is eigenlijk een complete niet-invasieve facelift. Is dus niet chirurgisch en veel minder pijnlijk dan om het even welke lifting. Een flits van de UltraSculptor is ook veel sneller zodat de behandeling veel tijd uitspaart. Dus ook een volledige facelift kan gebeuren in korte tijd
De behandeling zet du in twee lagen een regenererend proces in gang. Optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 a 3 maanden. Klinische testen van de FDA wijzen uit dat de behandeling bij 9 van de 10 patienten resulteert in een significant zichtbare lift van het behandelde gebied. Eindelijk is er nu dit niet-invasieve alternatief dat u significante huidverjonging met liftend effect biedt zonder de vervelende bijeffecten van een operatie.

* wat zijn de toepassingen?

Wazige kaaklijnen
Nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken)
Slappe oogleden
Wenkbrauwen
Dubbele kin
Doorzakkende hals
Fijne lijntjes en rimpels
Ongelijkmatige teint of textuur van de huid 
Grote poriën

* Wat gebeurt er na de behandeling?

Bij deze niet-invasieve behandeling is er dus geen recuperatie tijd nodig en de klant kan meteen zijn dagelijkse activiteiten hervatten. Je kunt onmiddellijke resultaten zoals verstrakking en verbetering van uw rimpels zien over het ganse gelaat direct na de behandeling

* Is een UltraSculptor behandeling pijnlijk?

gedurende de behandeling kun je soms een klein beetje een oncomfortabel gevoel hebben zoals een tinteling, of een warmte prikje; dit gevoel varieert van persoon tot persoon maar is zeer kortstondig (enkel op het ogenblik dat de energie wordt geleverd)

* Wat doet collageen?

Collageen helpt om kracht te geven aan de verschillende structuren van het lichaam en beschermt ook structuren zoals de huid door het voorkomen van absorptie en met verminderde collageen ,verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit en stevigheid waardoor fijne lijntjes , rimpels en verslapping verschijnen .

* Hoe lang blijven de resultaten?

Patiënten kunnen reeds enkele onmiddellijke effecten zien terwijl de ‘lifting’ en verstrakking gradueel zal aanscherpen in de volgende 2 à 3 maanden tijdens de regeneratie van oud collageen dat vervangen wordt met nieuw en meer collageen. Dit collageenregeneratie proces gaat door tot 6 maanden na de eerste behandeling.

* Hoe werkt de UltraSculptor?

UltraSculptor levert HIFU ( High intensity focused ultrasound ) energie onder de huid . HIFU heeft effect op drie lagen van de oppervlaktehuid en huid samen met SMAS (fibromusculaire laag) , dat is diezelfde laag van weefsel dat chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Als thermische energie (coagulatie) wordt dit weefsel veilig verwarmd, hetgeen resulteert in verstrakking van de huid en vorming van nieuw collageen , welke lang-termijn verstevigend effect geeft. Er wordt - zoals gewoonlijk bij behandelingen met ultrageluid - een applicator op de huid geplaatst en er verschijnt een beeld op het scherm zoals bij een gewone zwangerschapsecho ook het geval is. De behandelend specialist(e) kan zo exact bepalen waar de energie gegeven wordt. Deze zelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om een bepaalde hoeveelheid gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid, namelijk in twee lagen: de diepste huidlaag en daar nog onder de fibromusculaire laag; de positieve, verjongende, werking wordt zo in gang gezet. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de ontstane warmte wordt in twee lagen de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. En ook de bovenste huidlaag profiteert dus van het ondersteunend effect.Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft.

* Kunnen mannen ook goed behandeld worden?

Mannen zijn zeer goede kandidaten voor een UltraSculptor behandeling , ook omdat er géén hersteltijd is. Het feit dat deze behandeling géén hersteltijd nodg heeft is een extra voordeel voor de patiënten , waardoor ze onmiddellijk terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten , en waardoor de UltraSculptor ook een ideale lunchpauze behandeling is.

* Hoe lang duurt een behandeling?

De duurtijd van de behandeling is afhankelijke van de te behandelen zone en dat is individueel; een gelaats-en hals lifting duurt circa 45 à 60’ ; de behandeling kan dus ook over de middag tijdens de lunchpauze gebeuren …

* Is een UltraSculptor behandeling veilig?

De behandeling met HIFU is gecertificeerd door de FDA en het apparaat is ook CE goedgekeurd voor wenkbrauw lifting én ook uitstekende resultaten in kaaklifting, nasolabiale plooi reductie , ook verminderen van rimpels met betrekking tot de zone van de aansluiting van het oog, en de algehele huidverstrakking en verjonging in de doelgebieden . Ultraformer is veilig gebruikt in meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd

* Zijn er ook neveneffecten?

Het is mogelijk dat er eerst een beetje roodheid/zwelling zichtbaar is, of dat je een tintelend gevoel ervaart; dit verdwijnt meestal voordat je de behandelruimte verlaat en in elk geval binnen enkele uren. Dit geeft tevens aan dat het heilzame proces van collageen regeneratie is begonnen. HIFU huidverstrakking is klinisch bewezen veilig , en met natuurlijke en gradueel stijgende verjonging effecten.

* Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meeste patiënten krijgen slechts één behandeling . Deskundigen zijn het erover eens dat verwonderlijke klinische resultaten worden bereikt met UltraSculptor met verbeteringen zichtbaar tot 6 maanden na de eerste procedure . Bijwerk-behandelingen kunnen worden in intervallen van 1 jaar , afhankelijk van in welke mate er moet gelift en verstrakt worden .

* Wat is de SMAS laag en waarom is deze belangrijk?

SMAS is Oppervlakkige Musculoskeletale Aponeurotic Systeem: dat is dezelfde laag van weefsel dat chirurgen strak trekken in een face lift . Terwijl de UltraSculptor behandeling met thermische energie deze SMAS laag veilig verwarmt, wordt deze huid onmiddellijk verstrakt. Na verloop van tijd wordt het resultaat net als een chirurgische facelift. Dat komt omdat de UltraSculptor behandeling de groei van het nieuwe collageen blijft stimuleren en nieuwe collageen proteïnen de huidstructuur opnieuw opbouwen.


DE BEHANDELING

UltraSculptor richt zich op de huid lagen van de dermis , onderhuids vet en oppervlakkige spieren . Dit zijn de fundamentele diepe lagen van de huidweefsels die ook aangepakt worden bij chirurgische face lifting .

VOOR DE BEHANDELING

Maakt u zich zorgen over een wazige kaaklijn, hangende huid vooral rond de mond , slappe oogleden , losse plooien in de nek, griezelige dunne huid, fijne lijntjes en rimpels , kleine roodheid en droogheid, ongelijkmatige huidteint of textuur of grove poriën , kies dan voor UltraSculptor

* Boek een behandeling met ultraSculptor in een studio in de regio
* Laat de zorgen over uw huid daar evalueren en bepaal dan zelf of je in aanmerking komt voor een behandeling

TIJDENS DE BEHANDELING

* volledige reiniging van de huid
* identificatie van de te behandelen zones die door jou en uw ultraSculptor specialst(e) bepaald worden
* er wordt dan contactgel aangebracht (zoals bij echografie) en de ultrasone energie wordt toegepast
* gedurende de behandeling kun je soms een klein beetje een oncomfortabel gevoel hebben zoals een tinteling, of een warmte prikje; dit gevoel varieert van persoon tot persoon maar is zeer kortstondig (enkel op het ogenblik dat de energie wordt geleverd)
* een volledige behandeling wordt afgewerkt met een aangenaam en comfortabel collageen masker, speciaal bestemd voor de ultraSculptor behandeling.
* De duurtijd van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone. Een volledige behandeling duuurt circa 45 à 60 minuten

NA DE BEHANDELING

* na de behandeling kun je meteen terug uw dag vervolgen
* er is dus geen revalidatietijd of hersteltijd nodig en ook geen speciale voorzorgsmaatregelen waar je rekening mee moet houden.
* de productie van collageen start meteen na 1 behandeling, met resultaten die nog gradueel verbeteren in de komende maanden
* Uw huid kan eventueel na de behandeling enige roodheid vertonen, of een beetje gezwollen zijn maar dit zal binnen korte tijd verdwijnen.
* Uw huid zal gezonder zijn, sterker en jonger en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen